به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا جعفری جمعه شب در حاشیه جشنواره بازیهای بومی و محلی کشور در بهرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازیهای بومی و محلی میتوانند یک راهکار و راهبرد برای مقابله با آسیبهای اجتماعی باشند و به نوعی توانمندسازی جامعه را نیز در بر دارند.
وی ادامه داد: نسل های آینده اگر امروز با این بازیها آشنا شوند و این فعالیت های نشاط آور را در زندگی فردی و اجتماعی خود اضافه کنند به یقین جامعهای پویا و سالم خواهیم داشت.
این مسئول بیان داشت: رویکرد ورزشهای بومی و محلی انتقال میراث فرهنگی نسل گذشته به نسلهای آینده است و هدف از برگزاری جشنوارههای ورزشی روستایی و عشایری را می توان حفظ و صیانت از این ارزشها بیان کرد.
جعفری عنوان کرد: سعی داریم در مقطع ابتدایی بازی های بومی و محلی را به عنوان پایلوت با توجه به این که در سیاست های آموزش و پرورش برای هر مقطعی یک پایلوت تعریف شده است، اجرا کنیم.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی کشور در ادامه در پاسخ به خبرنگار مهر مبنیبر اینکه با توجه به برگزاری مناسب جشنواره بازیهای روستایی کشور در بهرمان آیا اقدامی برای ثبت این جشنواره در تقویم فدراسیون خواهد شد، گفت: سعی میکنیم این اقدام را در دستور کار قرار دهیم.
جعفری همچنین از برگزاری جشنواره بازیهای روستایی و عشایری در شهرستان گرمسار در روز عید مبعث پیامبر (ص) خبر داد و گفت: در این جشنواره بیش از 10 قوم از استانهای کشور برای معرفی بازیهای محلی منطقه خود، حضور دارند.
جشنواره ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی در بزرگداشت هفته دولت با حضور تمامی اقوام در تهران و مسابقات کشتی مازندرانی در قائم شهر به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی بود که به گفته جعفری در تقویم فدراسیون ورزشهای روستایی و بازی های بومی و محلی کشور قرار دارد.
نظر شما